Aksion Pastrimi nga EC Ma Ndryshe

Për të disatën herë radhazi, EC Ma Ndryshe ka organizuar aksion pastrimi së bashku me pjesëtarët e stafit. Destinacioni i ditës së sotme ka qenë stacioni i trenit në Komunën e Prizrenit.
Lexo më shumë

Gurthyesit - Shkatërrues të ambientit dhe shëndetit publik

Gurthyesit në Kosovë janë shndërruar në veprimtari destruktivo-ambientale të cilat gjatë operimit janë duke shkaktuar pasoja të mëdha dhe të pariparueshme. Degradimi i tokës, rrëshqitja e dherave, ndotja e ujërave, ndotja e ajrit dhe ndotja nga zhurma janë disa nga efektet që çojnë në probleme të...
Lexo më shumë

Performancë për Ditën pa Makina - Car Free Day

Sot me datë 22 shtator shënohet “Dita pa Makina (Car Free Day )”. EC Ma Ndryshe ka realizuar performancën publike e cila ka adresuar rëndësinë e mbrojtjes së ambientit dhe të drejtave të  shoqërisë për  të jetuar në  një mjedis të pastër, të sigurt dhe të qetë. ...
Lexo më shumë

Rrjet√ęzimi