Ngrohtoret qendrore sjellin dobi të ndryshme për qytetet

Sektori i energjisë në Kosovë vazhdon që të përballet me sfida të shumta, ku sipas vlerësimeve të institucioneve evropiane, intensiteti i energjisë është mbi katër herë më i lartë se mesatarja e BE-së, derisa intensiteti i karbonit përkatësisht ndotjes është mbi 7 herë më i lartë...
Lexo më shumë

Takime koordinuese të aleancës me aktivistë dhe OJQ lokale

Një nga aktivitetet përmbyllëse të këtij viti të aleancës së organizatave: Syri i Vizionit, Community for Social Development (CSD), EC Ma Ndryshe dhe Democracy Plus (D+) ishin takimet me aktivistë dhe përfaqësues të mbi 30 OJQ-ve lokale që veprojnë në Mitrovicë, Prizren, Graçanicë dhe Kaçanik.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi