Shfaqje teatrale në shkollat e Kosovës

Për shkak të interesimit të lartë të treguar nga shkollat tjera për shfaqjen teatrale “Barazia gjinore, E drejta e gruas në pronë dhe Të drejtat e fëmijëve”, kjo shfaqje është mbajtur edhe në Komuna të tjera...
Lexo më shumë

Rëndësia dhe përfitimet e Riciklimit të letrës

Sot është mbajtur ligjërata me temë “Rëndësia dhe përfitimet e Riciklimit” në tre shkolla të qytetit të Podujevës, në ShFMU”Enver Maloku”, “Naim Frashëri” dhe “Ibrahim Rugova”. Gjatë kësaj ligjërate nxënësit kanë fituar njohuri për komponentën e...
Lexo më shumë

Rrjetëzimi