Shfaqje teatrale me tema sociale

Sot është mbajtur një shfaqje teatrale para nxënësve të shkollës fillore ”LIRIA” në Fortesë të Rahovecit me qëllim të trajtimit të disa temave sociale dhe diskutimit të tyre ndërmjet nxënësve dhe aktorëve.
Lexo më shumë

Filigrani përtej artizanatit

OJQ EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit”, financuar nga projekti “Dialogu ndërmjet komuniteteve përmes ruajtjes gjithëpërfshirëse të trashëgimisë Kulturore”, që implementohet nga UNDP dhe financohet nga Instrumenti i Bashkimit Evropian që kontribuon për Stabilitet dhe...
Lexo më shumë

Rrjetëzimi