Qytetet gjithëpërfshirëse

Është mbajtur konferenca “Qytete Gjithëpërfshirëse” ku panelistë ishin Flaka Xërxa Beqiri nga EC Ma Ndryshe, Mytaher Haskuka Kryetar i Komunës së Prizrenit, Ilir Gjinolli Ligjërues në UP dhe Enes Toska nga EC Ma Ndryshe,
Lexo më shumë

Analiza mjedisore e rajonit të Prizrenit

Është mbajtur tryeza e diskutimit ku është bërë publikimi i të gjeturave të raportit “Analiza mjedisore e rajonit të Prizrenit”, si dhe janë trajtuar problematikat aktuale mjedisore dhe mbulueshmëria mediatike e këtyre çështjeve.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi