Një kafe me trashëgiminë!

Në oborrin e shtëpisë së Familjes “Kirajtani” që gjendet në rrugën “Shuaip Spahiu”, në Prizren, EC Ma Ndryshe sot ka organizuar një aktivitet ku janë shërbyer pije dhe ëmbëlsira për vizitorët.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi