Një kafe me trashëgiminë!

Në oborrin e shtëpisë së Familjes “Kirajtani” që gjendet në rrugën “Shuaip Spahiu”, në Prizren, EC Ma Ndryshe sot ka organizuar një aktivitet ku janë shërbyer pije dhe ëmbëlsira për vizitorët.
Lexo më shumë

Parkingje për biçikleta

Grupi "Rinia (pa) Qendër" që është themeluar në kuadër të Shkollës së Aktivizmit ka realizuar një aktivitet ku kanë vendosur parkingje të biçikletave në shkollat "Arsim Rexhepi", "Riza Matoshi" dhe "Ramadan Rexhepi" të komunës së Ferizajit.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi