Harta e Parregullsive Urbane

Në konferencën e sotme për media EC Ma Ndryshe publikoi dy produkte të reja në kuadër të veprimeve të organizatës për të siguruar rend urbanistik në qytetin e Prizrenit.
Lexo më shumë

MASHT ri-emërton shkollën e Mamushës

EC Ma Ndryshe është njoftuar të mërkurën nga zyrtarët e MASHT-it, se ministri Ramë Buja ka nënshkruar vendimin për ri-emërtimin e shkollës fillore të mesme të ulët në Mamushë, nga “Haxhi Ymer Lutfiu” në SHFMU “Anadollu”.
Lexo më shumë

Takimi i Kuvendit të Anëtarëve

Anëtarët e EC Ma Ndryshe e mbajtën takimin e tyre të rregullt vjetor më 20 dhjetor 2013, ku u miratuan katër dokumente: raporti i punës 2013, raporti financiar 2013, plani i punës 2014 dhe plani financiar 2014. Prezent në këtë takim ishin nëntë anëtarë, dy i dërguan votat e tyre përmes emailit, ndërsa dy...
Lexo më shumë

Gara për llogo dizajn 2013

Projekti i përbashkët i Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës, Mbështetje për Promovimin e Diversitetit Kulturor (PDKK), ka përmbyllur garën për dizajn të logos, për nxënësit e shkollave fillore (paralelet e 3-ta, të 6-ta dhe të 9-ta) të cilët e kanë në planprogram lëndën...
Lexo më shumë

Rrjetëzimi