Ceremonia e shpërblimeve për logo rajonale

Më 17 Prill 2014 në Sallën e Kinemasë Doku-Kino, EC Ma Ndryshe organizoi ceremoninë për ndarjen e çmimeve fituese duke përmbyllur garën për dizajn të logos për nxënësit e shkollave fillore nga 6 komunat e rajonit jugor të Kosovës
Lexo më shumë

Themelohet "Forumi Transparenca"

Pas procesit të konsultimeve ndërmjet pjesëtarëve të shoqërisë civile dhe përfaqësuesve të medieve, që ka zgjatur për disa muaj dhe në përpjekje të gjetjes së formave për rritjen e transparencës institucionale,
Lexo më shumë

Kultura dhe Planifikimi Urban

E enjte, më datë: 27.03.2014 u mbajt fokus grupi me komunitetin e kulturës "Kultura dhe planifikimi urban në Prizren". Temat për të cilat u diskutua në këtë takim ishin:
Lexo më shumë

Rrjetëzimi