Takimi i qytetarëve me shërbyesit e drejtësisë

Në kuadër të projektit “Lidhja e komunitetit me shërbyesit e drejtësisë”, EC Ma Ndryshe organizoi vizitën e parë për qytetarët në Gjykatën Themelore të Prizrenit me moton “Vizito gjykatën”. Vizita në gjykatë kishte për qëllim të nxisë komunikim më të besueshëm ndërmjet qytetarëve dhe zyrtarëve të Gjykatës Themelore në Prizren, duke i mundësuar qytetarëve njohjen e afërt me punën e gjykatës dhe të gjykatësve brenda departamenteve të ndryshme.  Lexo komunikatën

Rrjetëzimi