Publikohet Analiza "Rinia dhe Transparenca: Përparim apo stagnim?"

EC Ma Ndryshe të premten mbrëma në Prizren ka organizuar debatin “Merr pjesë n’iftar për rininë dhe transparencën!”, në kuadër të cilit aktivitet është publikuar analiza e dytë “Rinia dhe Transparenca: Përparim apo stagnim?”, si vazhdim i analizës së parë “Rinia dhe Transparenca: Të përjashtuar apo të injoruar?”. Gjatë debatit, është prezantuar edhe dokumentari mbi aktivizmin e të rinjve dhe transparencën e komunës, i titulluar “Sa aktiv, aq transparent?” 


Në këtë organizim, në cilësinë e panelistëve kanë marrë pjesë Kujtim Gashi, Kryesues i Kuvendit të Komunës së Prizrenit dhe Leotrim Gërmizaj, Kryetar i Këshillit të Veprimit Rinor Lokal në Prizren. Ndërsa pjesëmarrës në diskutime kanë qenë zyrtarët komunal, përfaqësuesit nga organizata joqeveritare, të rinjtë, studentët e Universiteteve dhe nxënësit e shkollave të mesme të qytetit të Prizrenit. 

Lexo komunikatën dhe publikimin.
 

Rrjetëzimi