Na ishte dikur një Prizren

Ekspozita e sotme "Na ishte dikur..." është përpjekja e radhës e EC Ma Ndryshe për të luftuar humbjen e kujtesës kolektive dhe për të apeluar për veprim institucional.
Lexo më shumë

Rrjetëzimi