Lajmet

Ulëse për nxënësit e shkollës fillore "Grnçare" në Grnçarë11 shkurt 2020Janë vendosur ulëset në oborrin e shkollës "Grnçare" në Grnçare, iniciativë kjo e propozuar pas takimit me të rinj e këtij komuniteti. Kjo iniciativë ka pasur...më shumë
Vendosen myshqe për filtrimin e ajrit në shkollën “Ibrahim Fehmiu” në Prizren11 shkurt 2020Në tri kabinetet e shkollës “Ibrahim Fehmiu” në Prizren janë vendosur myshqet si filtrues biologjik të ajrit.më shumë
Institucionet përgjegjëse të monitorojnë me kujdes punimet afër shtëpisë së vjetër të familjes Emrush05 shkurt 2020EC Ma Ndryshe i bën thirrje autoriteteve të trashëgimisë kulturore dhe të pushtetit lokal që me kujdes të shtuar të monitorojnë punimet afër shtëpisë së...më shumë
Përsëritet kërkesa për shkarkimin e drejtorëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare23 janar 2020Kërkesa e Organizatave të Shoqërisë Civile për ruajtjen e integritetit institucional brenda Komunës së Prizrenit, pas ngritjes së aktakuzave nga Prokuroria në muajin dhjetor...më shumë
Pjerrina për lëvizje të lirë në qytetin e Ferizajit dhe Gjilanit16 janar 2020EC pas takimeve të rregullta me përfaqësues të Handikos-it në Komunën e Ferizajit dhe Gjilanit, ka pranuar si shqetësim nga ata mungesën e pjerrinave dhe lartësinë e...më shumë
Futet në funksion shfrytëzimi i hollit të shkollës “Luciano Motroni”10 janar 2020Është realizuar intervenimi në hollin e shkollës “Luciano Motroni” pas punëtorisë vizionuese që ishte organizuar me qëllim të përfshirjes së...më shumë
Drejtoria e Arsimit në Prizren mirëpret rezultatet e EKO SHKOLLËS27 dhjetor 2019EC Ma Ndyshe ka takuar drejtoreshën e Drejtorisë së Arsimit në Prizren me qëllim të njoftimit të kësaj Drejtorie me rezultatet dhe arritjet e projektit EKO Shkolla gjatë vitit...më shumë
Qytetet gjithëpërfshirëse27 dhjetor 2019Është mbajtur konferenca “Qytete Gjithëpërfshirëse” ku panelistë ishin Flaka Xërxa Beqiri nga EC Ma Ndryshe, Mytaher Haskuka Kryetar i Komunës së Prizrenit, Ilir...më shumë