Lajmet

Rrënimi i shtëpive me vlera të trashëgimisë nuk ka të ndalur në Prizren12 prill 2019Rrënimi i shtëpisë me vlerë historike në rrugën “Aleksandër Fleming” është një tjetër humbje të vlerave të trashëgimisë. më shumë
Ndryshimet ekologjike, ndotësit e ajrit dhe gjendja e biodiversitetit10 prill 2019Dita e dytë e trajnimit me nxënësit e shkollës \"Luciano Motroni\" ka vazduar me temën \"Ndryshimet ekologjike, ndotësit e ajrit dhe gjendja e biodiversitetit\". Në pjesën e...më shumë
Ceremonia përmbyllëse e punëtorive të filigranit në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit”08 prill 2019OJQ EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit” ka përmbyllur ciklin tetë javor të trajnimeve të filigranit, me...më shumë
Murale në murin e Moronicës në Junik01 prill 2019Në Junik është realizuar iniciativa e radhës e cila si propozim ka dalur nga Dardane Shala nxënëse e Shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në...më shumë
Edukimi, vetëdijesimi publik dhe aktivizmi i komunitetit për mbrojtjen e ambientit27 mars 2019EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit \"EKO Shkolla\" ka filluar serinë e trajnimeve mbi edukimin mjedisor...më shumë
Në Prizren përzgjidhet shkolla që do të shëndërrohet në ndërtesë ekologjike21 mars 2019EC Ma Ndryshe ka nisur zbatimin e projektit “EKO Shkolla”, në kuadër të të cilit kishte hapur thirrjen për... më shumë
Përfundoi Shkolla për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në komunitet III04 mars 201926 të rinjë nga komuna e Gjilanit, Ferizajit, Shtimes, Kaçanikut, Kamenicës, Hanit të Elezit dhe Shtërpcës janë mbledhur në një fundjavë për t’u...më shumë
Pasurohet me libra biblioteka e shkollës “Fehmi Agani” në Klinë14 shkurt 2019Është realizuar iniciativa e radhës e filluar me propozim të Rinesa Gashi nxënëse e Shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në komunitet të...më shumë