Lajmet

Udhëzues për ndërtimin e EKO Shkollave05 shtator 2019EC Ma Ndryshe ka prodhuar një udhëzues për ndërtimin e eko shkollave në qytetin e Prizrenit.më shumë
Organet përgjegjëse ta zbardhin rastin e ngordhjes së peshqve në Drinin e Bardhë04 shtator 2019Gjatë javëve të fundit, Shoqata e Peshkatarëve “Drini i Bardhë” dhe Federata e Peshkatarëve të Kosovës, kanë ngritur shqetësimin për...më shumë
Mbahet ekspozita "Jam edhe këtu"29 gusht 2019Në qytetin e Vushtrrisë, është hapur ekspozita me fotografi me temën “JAM EDHE KËTU\", iniciativë kjo e Bleonita Durakut, nxënëse e Shkollës së Aktivizmit.më shumë
Parking i biçikletave për nxënësit e shkollës 29 gusht 2019Është realizuar iniciativa për vendosjen e parkingut të biçikletave në shkollën “Luciano Motroni” në Prizren.më shumë
Dorëzohet peticioni për vendosjen e shportave të mbeturinave22 gusht 2019Dorëzohet peticioni për vendosjen e shportave të mbeturinavemë shumë
Institucionet duhet të shqyrtojnë shqetësimin për dëmtimin e një pjese të Urës së Gurit06 gusht 2019Anëtarja e Këshillit të Trashëgimisë Kulturore të Prizrenit në rrjetet sociale publikisht ka ngritur shqetësimin për dëmtimin e...më shumë
Ulëse për nxënësit e "Gjergj Kastrioti - Skënderbeu" në Drenas05 gusht 2019Janë vendosur ulëset në oborrin e shkollës "Gjergj Kastrioti - Skënderbeu" në Drenas, iniciativë kjo e realizuar me propozim të Edorrita Rrukiqi...më shumë
Vendosen shporta për grumbullimin e plastikës02 gusht 2019Sot është realizuar iniciativa për vendosjen e shportave për grumbullimin e plastikës në rrugën “Remzi Ademaj” në Prizrenmë shumë