Lajmet

Trajnim mbi mbrojtjen e mjedisit me filloristët e shkollës “Loyola”08 nëntor 2019EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit \"EKO Shkolla\" sot para nxënësve të shkollës fillore \"Loyola\" ka mbajtur një trajnim mbi edukimin mjedisor. më shumë
Shfaqje teatrale me tema sociale08 nëntor 2019Sot është mbajtur një shfaqje teatrale para nxënësve të shkollës fillore ”LIRIA” në Fortesë të Rahovecit me qëllim të trajtimit të disa temave...më shumë
Ligjëratë - "Orientimi profesional"07 nëntor 2019Në Gjimnazin “Sami Frashëri” sot është mbajtur ligjërata me temën “Orientimi Profesional” ide kjo e cila ka dalur nga Aida Ramaxhiku, nxënëse e...më shumë
"Pishina e parregullsive" - Analizim i procesit të prokurimit01 nëntor 2019Sot organizatat e shoqërisë civile nga Rajoni i Prizrenit organizuan një konferencë për shtyp, ku u bë lansimi i Raportit të Monitorimit të tenderit - NDËRTIMI I PISHINËS...më shumë
Ligjëratë mbi mbrojtjen e ambientit në Mamushë29 tetor 2019Është mbajtur ligjeratë me temën “Çevre ile ilgili sunum” (ligjëratë në lidhje me ambientin) që është organizuar në bashkëpunim me KVRL...më shumë
Peticion kundër Mini Hidrocentraleve dhe Hidrocentraleve të vogla29 tetor 2019Të martën, më 29 tetor fillon nënshkrimi i peticionit, nëpërmjet të cilit qytetarët e Kosovës i kërkojnë institucioneve më të larta të vendit, që...më shumë
Filigrani përtej artizanatit27 tetor 2019OJQ EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit”, financuar nga projekti “Dialogu ndërmjet komuniteteve përmes ruajtjes...më shumë
Intervenim artistik në shkollën "Hivzi Sylejmani" Fushë Kosovë25 tetor 2019Nxënësja e Shkollës së Aktivizmit, Vesa Piskala ka ardhur me idenë e krijimit të një ambienti më kreativ në hapësirat e shkollës së saj. Idea konkretisht...më shumë