Lajmet

Pjerrina për lëvizje të lirë në qytetin e Ferizajit dhe Gjilanit16 janar 2020EC pas takimeve të rregullta me përfaqësues të Handikos-it në Komunën e Ferizajit dhe Gjilanit, ka pranuar si shqetësim nga ata mungesën e pjerrinave dhe lartësinë e...më shumë
Futet në funksion shfrytëzimi i hollit të shkollës “Luciano Motroni”10 janar 2020Është realizuar intervenimi në hollin e shkollës “Luciano Motroni” pas punëtorisë vizionuese që ishte organizuar me qëllim të përfshirjes së...më shumë
Drejtoria e Arsimit në Prizren mirëpret rezultatet e EKO SHKOLLËS27 dhjetor 2019EC Ma Ndyshe ka takuar drejtoreshën e Drejtorisë së Arsimit në Prizren me qëllim të njoftimit të kësaj Drejtorie me rezultatet dhe arritjet e projektit EKO Shkolla gjatë vitit...më shumë
Qytetet gjithëpërfshirëse27 dhjetor 2019Është mbajtur konferenca “Qytete Gjithëpërfshirëse” ku panelistë ishin Flaka Xërxa Beqiri nga EC Ma Ndryshe, Mytaher Haskuka Kryetar i Komunës së Prizrenit, Ilir...më shumë
Rëndësia e energjisë efiçiente për qytetarët e Prizrenit26 dhjetor 2019EC Ma Ndryshe ka realizuar një iniciativë që për qëllim ka pasur promovimin e përdorimit të energjisë efiçiente tek qytetarët dhe realizimin e një hulumtimi mbi...më shumë
Torba ekologjike për reduktimin e qeseve të plastikës24 dhjetor 2019Është realizuar iniciativa \"Torba ekologjike për reduktimin e qeseve të plastikës\" me qëllim që të ngritet si çështje përdorimi i madh dhe pasojat që...më shumë
Shporta për mbeturina për banorët e Glloboçicës20 dhjetor 2019Pas punëtorisë së realizuar me të rinjt e Komunës së Dragashit, EC Ma Ndryshe ka realizuar kërkesën e të rinjve të fshatit Glloboçicë...më shumë
Agjenda e Gjelbër e Zhupës - Sfidë apo Potencial19 dhjetor 2019EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me OJQ \"Sofra\" kanë mbajtur një debat të hapur me panelistët, përfaqësues të fshatrave nga rajoni i Zhupës si dhe ...më shumë