Lajmet

Publikohet buletini informativ “EKO Shkolla”02 korrik 2019Klubi i Ambientit ”Luciano Motroni” në kuadër të aktiviteteve të vazhdueshme ka publikuar buletinin informativ “EKO Shkolla”.më shumë
Markimi i shtigjeve të ecjes në parkun Moronica në Junik28 qershor 2019Praktika e markimit të shtigjeve në zona rekreative malore ka ardhur si propozim që të aplikohet në parkun Moronica nga Vjollca Qestaj, nxënëse e Shkollës së Aktivizmitmë shumë
Broshura informuese mbi sëmundjet më të përhapura në Lipjan20 qershor 2019Nxënësja e Shkollës së Aktivizmit, Festina Duhlaku me qëllim të informimit të qytetarëve të Lipjanit, ka propozuar përpilimin e disa broshurave informuese për...më shumë
Kuti për grumbullimin e ankesave nga nxënësit18 qershor 2019Nxënësit e Shkollës së Aktivizimit si shqetësim e kanë shfaqur mungesën e mekanizmave që kërkesat, nevojat dhe shqetësimet e tyre...më shumë
Aksion pastrimi dhe protestë në Qendrën Historike të Prizrenit17 qershor 2019Sot gjatë ditës EC Ma Ndryshe dhe Klubi i Ambientit “Luciano Motroni” kanë realizuar një aksion pastrimi përgjatë rrugës “Marin Barleti” dhe rrugës...më shumë
Realizohet EKO parku në shkollën e Mjekësisë15 qershor 2019Në shkollën e mjekësisë “Luciano Motroni” e cila është përfituese e projektit “EKO shkolla” është realizuar mbjellja e fidaneve të reja dhe...më shumë
Hapësira rekreative përmes ngjyrave14 qershor 2019Nxënësja e Shkollës së Aktivizmit, Natyra Kalisi, me qëllim të krijimit të një hapësire më të këndshme dhe rekreative për...më shumë
EC ofron praktikat e mira për Komunat e Kosovës12 qershor 2019EC Ma Ndryshe ka filluar serinë e takimeve me përfaqësues të komunave nëpër Kosovë, me ç’rast është takuar me nënkryetarin e Komunës së...më shumë