Lajmet

A duhet ta prekim Lumbardhin?07 qershor 2019EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me Bunarfest dhe Klubin e Ambientit “Luciano Motroni” sot ka organizuar tryezën e diskutimit... më shumë
Konsultimi publik i hapur për Planin e Menaxhimit të Qendrës Historike të Prizrenit 2019-2805 qershor 2019Qëllimi i Planit është përcaktimi i politikave strategjike për mbrojtjen, administrimin dhe zhvillimin bashkëkohor të qëndrueshëm të Qendrës Historike të...më shumë
Bibliotekat po pasurohen nga iniciativat e nxënësve të Shkollës së Aktivizmit31 maj 2019Nevoja për pasurimin e bibliotekave me libra dhe me inventarin e nevojshëm është shfaqur si shqetësim edhe prej nxënësve të Shkollës së Aktivizmit nga komuna e...më shumë
Vijon programi i praktikës së filigranistëve të rinj28 maj 2019Pesë pjesëmarrës nga më të talentuarit dhe më të suksesshëm nga gjithsej 30 sa janë trajnuar gjatë dy cikleve të trajnimit mbi zejen e filigranit janë duke...më shumë
Ulëse për nxënësit e Qendrës së Kompetencës në Ferizaj14 maj 2019Sot janë vendosur ulëset në oborrin e Qendrës së Kompetencës në Ferizaj, iniciativë kjo e realizuar me propozim të Samir Selmani...më shumë
Ambientalistët e shkollës "Luciano Motroni" mirëpresin zogjt shtegtarë13 maj 2019Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Shpendve Shtegtarë në Parkun e qytetit të Prizrenit është bërë vendosja e shtëpizavmë shumë
Fillojnë punëtoritë gjithëpërfshirëse për dizajnim të hapësirave publike02 maj 2019EC Ma Ndryshe bashkë me Komunën e Prizrenit, në kuadër të projektit rePUBLIC SPACES / HAPËSIRAT re-PUBLIKE javën e...më shumë
Aktivizmi në Komunitet30 prill 2019EC Ma Ndryshe ka filluar ciklin e katërt të Shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në komunitet në kuadër të projektit ‘AktRural’.më shumë