Lajmet

Vizioni i të rinjve për hapësirën publike18 prill 2018EC Ma Ndryshe ka organizuar punëtorinë “Vizioni i të rinjve për hapësirat publike gjelbëruese të qendrës sportive Sezai Surroi në Prizren”. më shumë
Fillon Shkolla e Aktivizmit Urban14 prill 2018EC sot ka filluar me Shkollën e Aktivizmit Urban, pjesë e projektit ‘’Rikthimi i Qytetit’’. më shumë
Komuna largon pengesën e vendosur në mes të trotuarit që pengonte lirinë e lëvizjes19 mars 2018Komuna e Prizrenit ka ndërmarrë veprime për largimin e pengesës së vendosur në mes të trotuarit në sheshin... më shumë
Kryetari Haskuka nuk duhet t’i harrojë premtimet elektorale 16 mars 2018Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka në muajt e parë të qeverisjes së tij ka dështuar në përmbushjen e premtimeve të...më shumë
Nisma e qytetarëve për Kartën e Qytetit "E Drejta mbi Qytetin e Prizrenit"09 mars 2018Sot është mbajtur takimi me komunitetin e të rinjve me qëllim të mbledhjes së të dhënave për përpilimin e Kartës së Qytetit ‘’E Drejta mbi Qytetin e...më shumë
KEDS injoron qytetarët08 mars 2018Shumë shtylla elektrike janë në gjendje të keqe dhe paraqesin rrezik për banorët e qytetit të Prizrenit.më shumë
Rrënohet shtëpia e familjes Hisari06 mars 2018Në Qendrën Historike të Prizrenit është rrënuar shtëpia e familjes Hisarit, e cila gëzonte mbrojtje me Ligjin për Qendrën Historike të Prizrenit. Kjo shtëpi...më shumë
Kuvendi i Anëtarëve 201802 mars 2018Anëtarët e EC mbajtën takimin e rregullt të Kuvendit të Anëtarëve më 28 shkurt 2018. më shumë