Lajmet

Të ndalet ndotja dhe degradimi i lumenjve10 dhjetor 2019Parimet për administrim të qëndrueshëm të lumenjve të Komunës së Prizrenit nuk po respektohen në tërësi nga institucionet përgjegjëse. Si rezultat,...më shumë
Intervenim ekologjik në rrugën "Shefqet Shkupi" në Prishtinë10 dhjetor 2019EC Ma Ndryshe është takuar me banorët e rrugës \"Shefqet Shkupi\" në Prishtinë të cilët gjatë diskutimeve kanë shprehur disa nga brengat e tyre që kanë të...më shumë
Shfaqje teatrale në shkollat e Kosovës09 dhjetor 2019Për shkak të interesimit të lartë të treguar nga shkollat tjera për shfaqjen teatrale “Barazia gjinore, E drejta e gruas në pronë dhe Të drejtat e...më shumë
Dhurohet rafti dhe librat në gjuhën boshnjake për bibliotekën e shkollës "Gërnçare"06 dhjetor 2019Të rinjë të fshatit Gërnçare pas takimeve të zhvilluara me EC Ma Ndryshe kanë shprehur si shqetësim mungesën e librave në gjuhën boshnjake si dhe mungesën e...më shumë
Shënohet Dita Ndërkombëtare e Dheut05 dhjetor 2019Sot Klubi i ambientit i shkollës “Luciano Motroni” në kuadër të projektit EKO SHKOLLA ka shënuar simbolikisht Ditën Ndërkombëtare të Dheut. më shumë
Prezantim i Eko shkollës para nxënësve të shkollës “Ibrahim Fehmiu”04 dhjetor 2019EC bashkë me përfaqësues të Klubit të Ambientit Luciano Motroni ka vizituar shkollën \"Ibrahim Fehmiu\" ku para nxënësve ka bërë një prezantim të...më shumë
Institucionet të zbatojnë masa më efikase kundër ndotjes së ajrit02 dhjetor 2019Institucione e organizata të ndryshme që veprojnë në Kosovë rishtazi kanë bërë thirrje për adresimin e problemit të ndotjes së ajrit, duke qenë se kjo...më shumë
Pastrohet dhe intervenohet në parkun e fëmijëve në lagjen Bazhdarhane02 dhjetor 2019Sot gjatë ditës EC Ma Ndryshe dhe nxënësit e shkollës “Emin Duraku” kanë realizuar një aksion pastrimi në parkun e fëmijëve në lagjen Bazhdarhane në...më shumë