Lajmet

Publikohet Propozim Karta e Qytetit të Prizrenit05 shtator 2018EC Ma Ndryshe ka hartuar një propozim të Kartës së Qytetit të Prizrenit, i cili do t’i prezantohet autoriteteve komunale për shqyrtim dhe miratim e zbatim. më shumë
Mbahet tryeza informuese mbi Shkollën e Aktivizmit31 gusht 2018Shkolla e Aktivizmit ka bashkuar në një proces 4 mujor të edukimit dhe aktivizmit 29 pjesëmarrës, nxënës të shkollave të mesme dhe...më shumë
Vendosja e ulëseve në fshatin Globoçicë në Dragash29 gusht 2018Sot janë vendosur ulëset në rrugën që lidh fshatrat Globoçicë dhe Krushevë, iniciativë kjo e realizuar me propozim të... më shumë
Përfundon cikli mujor i edukimit mbi aktivizmin 23 gusht 2018Sot është mbajtur konferenca përmbyllëse e Shkollës së Aktivizmit Urban organizuar nga EC Ma Ndryshe në kuadër të...më shumë
Drejtoria e Urbanizmit në Prizren mbetet jotransparente 22 gusht 2018EC Ma Ndryshe kohëve të fundit është duke e vërejtur një mungesë të theksuar të transparencës dhe llogaridhënies tek Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit...më shumë
Ta rikthejmë kalldrëmin!14 gusht 2018Sot është finalizuar iniciativa ‘’Ta rikthejmë kalldrëmin’’ e konceptuar nga pjesëmarrësit e Shkollës së Aktivizmit Urban në...më shumë
Nxënësit e Mamushës kërkojnë rifunksionalizimin e Shtëpisë së Kulturës09 gusht 2018Është realizuar iniciativa “Rifunksionalizimi i Shtëpisë së Kulturës" në Mamushë. Kërkesa për futjen në funksion të kësaj ndërtese...më shumë
Shtëpitë tradicionale vazhdojnë të shndërrohen në parkingje08 gusht 2018Kryetari Mytaher Haskuka në dhjetor të vitit të kaluar kishte reaguar lidhur me rrënimet e shtëpive të vjetra tradicionale...më shumë