Lajmet

Fuqizimi i grave përmes ngritjes së shkathtësive artizanale17 shtator 2019Në kuadër të aktiviteteve të vazhdueshme për mbështetjen e grupeve të nënpërfaqësuara EC në bashkëpunim me...më shumë
Planifikimi urban me pjesëmarrje10 shtator 2019EC Ma Ndryshe ka mbajtur trajnimin e gjashtë me nxënësit e shkollës “Luciano Motroni” me temën Planifikimi urban me pjesëmarrjemë shumë
Trajnim për profesorët e shkollës Luciano Motroni09 shtator 2019Disa mësimdhënës të fushave të shkencës së natyrës ishin pjesëmarrës në trajnimin e organizuar ku u njoftuan mbi metodologjitë e reja të...më shumë
Qarkullim i lirshëm për të gjithë08 shtator 2019Në qytetin e Pejës janë realizuar pjerrinat të cilat tani e tutje personave me nevoja të veçanta do t’iu mundësojnë qarkullimin e lirshëm nëpër pikat...më shumë
Shporta ricikluese për shkollën “Luciano Motroni”06 shtator 2019Nxënësit e shkollës “Luciano Motroni” kanë ardhur me idenë e vendosjes së shportave të riciklimit të mbeturinave në oborrin e kësaj shkolle dhe pas propozimit...më shumë
Takim konsultativ me banorë të lagjes Lakuriq05 shtator 2019Është mbajtur takimi konsultativ me banorët e lagjes Lakuriq ku është prezantuar draft dizajni i tri hapësirave publike të identifikuara në këtë lagje...më shumë
Udhëzues për ndërtimin e EKO Shkollave05 shtator 2019EC Ma Ndryshe ka prodhuar një udhëzues për ndërtimin e eko shkollave në qytetin e Prizrenit.më shumë
Organet përgjegjëse ta zbardhin rastin e ngordhjes së peshqve në Drinin e Bardhë04 shtator 2019Gjatë javëve të fundit, Shoqata e Peshkatarëve “Drini i Bardhë” dhe Federata e Peshkatarëve të Kosovës, kanë ngritur shqetësimin për...më shumë