Lajmet

Performancë për Ditën pa Makina - Car Free Day22 shtator 2020Sot me datë 22 shtator shënohet “Dita pa Makina (Car Free Day )”. EC Ma Ndryshe ka realizuar performancën publike e cila ka adresuar rëndësinë e mbrojtjes së ambientit dhe...më shumë
Pronarët e shtëpive tradicionale brenda Qendrës Historike të Prizrenit të përkrahen me investime17 shtator 2020Javëve të fundit janë raportuar punë ndërtimore të paligjshme në Qendrën Historike të Prizrenit (QHP). Disa nga këto ndërhyrje janë bërë edhe nga...më shumë
Raporti i Auditorit nxjerrë në pah një varg dobësish në Komunën e Prizrenit26 gusht 2020Zyra Kombëtare e Audimit (ZKA) para disa ditësh ka publikuar Raportin e Auditimit për pasqyrat financiare të Komunës së Prizrenit për vitin 2019. Gjetjet brenda këtij raporti...më shumë
25 gusht 2020Sot kanë filluar punimet për ndërtimin e parkut të ri në lagjen Lakuriq në Prizren. Në këtë ceremoni, lidhur me projektin kanë folur kryetari i Komunës së...më shumë
"DKRS vazhdon ndarjen e subvencioneve në mënyrë jo transparente"29 korrik 2020Komuna e Prizrenit ka publikuar listën përfundimtare të përfituesve të subvencioneve nga thirrja e DKRS-së, në kategorinë e kulturës dhe rinisë, si dhe në...më shumë
Zyra e Qendrës Historike të Prizrenit ende nuk është funksionalizuar17 korrik 2020Komuna e Prizrenit ende nuk e ka funksionalizuar Zyrën e Qendrës Historike të Prizrenit, edhe pse vendimi për themelimin e saj ishte votuar në maj të vitit 2019 nga anëtarët e...më shumë
Suficiti nga granti qeveritar në 5 vitet e shkuara, bazuar në raportet financiare vjetore09 korrik 2020Për 5 vjet suficiti nga granti qeveritar në buxhetin e Komunës së Prizrenit është mbi 8 milionë euro, apo më shumë se gjysma e shumës së realizimit të...më shumë
RASTET E AKSIDENTEVE GJATË PERIUDHËS SË COVID-1906 korrik 2020Gjatë periudhës 18 maj - 22 qershor janë raportuar gjithsej 53 aksidente me dëme materiale; 35 raste të vjedhjeve në objekte banimi; 32 gjoba të shqiptuara sipas vendimeve të...më shumë