Lajmet

Moskujdesi ndaj trashëgimisë prodhoi tragjedi06 qershor 2016Bazuar në deklarimet e zyrtarëve të Policisë rajonale të Prizrenit, nga shembja e një shtëpie të vjetër në Qendrën Historike të Prizrenit, të...më shumë
U shënua Java e Distrofisë Muskulare 04 qershor 2016Me qëllim të sjelljes së sfidave të personave me distrofi muskulare në vëmendjen e shoqërisë në tërësi dhe institucioneve të shtetit në veçanti...më shumë
Banorët e Bazhdarhanes kërkojnë furnizim të rregullt me ujë30 maj 2016Banorët e një pjese të lagjes Bazhdarhane kanë shprehur pakënaqësinë e tyre në lidhje me furnizimin jo të rregullt me ujë të pijes duke protestuar në...më shumë
Nxënësit e Prizrenit informohen mbi shqetësimet e PNV28 maj 2016EC Ma Ndryshe dhe Organizata e Personave me Distrofi Muskulare të Kosovës kanë përfunduar serinë e 12 ligjëratave në shkollat e mesme të Prizrenit, për të informuar...më shumë
Koha e fundit që Qeveria e Kosovës të intervenoj në Qendrën Historike të Prizrenit06 maj 2016Rrënimi i objekteve të vjetra, që gëzojnë mbrojtje në bazë të legjislacionit në fuqi, nuk po ka të ndalur në Qendrën Historike të Prizrenit. Rasti i...më shumë
35 rastet e Task Forcës: Blerje kohe dhe ikje nga përgjegjësia22 prill 2016Inspektorati i Komunës së Prizrenit në fillim të kësaj jave ka paralajmëruar dërgimin e njoftimeve te pronarët e objekteve të banimit dhe ato afariste për evitimin e...më shumë
Publikohet Indeksi i Reformës së Transparencës Komunale 21 prill 2016EC Ma Ndryshe ka publikuar Indeksin e Reformës së Transparencës Komunale, në kuadër të cilit janë pasqyruar rezultatet për 13 grupe indikatorësh relevantë që...më shumë
Tryezë mbi rrugën e Kosovës drejt UNESCO-s12 prill 2016Këtë të enjtë (14 prill) në Prishtinë do të diskutohet për rrugën e Kosovën drejt anëtarësimit në UNESCO. Pas dështimit në konferencën e...më shumë