Lajmet

Filigrani përtej artizanatit27 tetor 2019OJQ EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit”, financuar nga projekti “Dialogu ndërmjet komuniteteve përmes ruajtjes...më shumë
Intervenim artistik në shkollën "Hivzi Sylejmani" Fushë Kosovë25 tetor 2019Nxënësja e Shkollës së Aktivizmit, Vesa Piskala ka ardhur me idenë e krijimit të një ambienti më kreativ në hapësirat e shkollës së saj. Idea konkretisht...më shumë
Fëmijët me aksione vetëdijesuese ndaj ndryshimeve klimatike24 tetor 2019EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me nxënësit e shkollës fillore “Loyola” sot ka shënuar Ditën Ndërkombëtare të Aksioneve ndaj Ndryshimeve Klimatike. Qëllimi...më shumë
Furnizimi i shkollës ”Aleksandër Xhuvani” me Harta gjeografike dhe Sisteme periodike23 tetor 2019Nxënësja e Shkollës së Aktivizmit, Flora Halimi e ka shprehur si shqetësim mungesën e disa mjeteve shkollore në Gjimnazin “Aleksandër Xhuvani” në Komunën e...më shumë
EC ofron përvojën gjithëpërfshirëse për Komunën Gjilanit dhe Ferizajit22 tetor 2019EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit Qytetet Gjithpërfshirëse ka vazhduar serinë e takimeve në komunën e Gjilani...më shumë
Forumi 5 i Shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në komunitet16 tetor 2019Në qytetin e Prishtinës është mbajtur një tryezë informuese e \"Shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në komunitet V\"...më shumë
Komuna e Prizrenit nuk respekton dispozitat e Ligjit për qasje në dokumente publike 14 tetor 2019Qeveria komunale e Prizrenit nuk është duke i respektuar dispozitat ligjore për qasje në dokumente publike në rastin e kërkesës së...më shumë
Klubi i Mjedisit ndan njohuritë e "eko-shkollës" me shkollat e tjera09 tetor 2019EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “EKO-Shkolla”sot ka realizuar një takim me përfaqësuesit e shkollës \"Emin Duraku\" në...më shumë