Lajmet

Kryetari Bütüç emëron nënkryetarin e parë dhe drejtorët e ekzekutivit lokal10 janar 2014EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Transparenca online e Komunës së Prizrenit dhe Mamushës” ka marrë pjesë në mbledhjen e parë të kryetarit të...më shumë
Takimi i Kuvendit të Anëtarëve06 janar 2014Anëtarët e EC Ma Ndryshe e mbajtën takimin e tyre të rregullt vjetor më 20 dhjetor 2013, ku u miratuan katër dokumente: raporti i punës 2013, raporti financiar 2013, plani i punës...më shumë
Gara për llogo dizajn 201327 dhjetor 2013Projekti i përbashkët i Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës, Mbështetje për Promovimin e Diversitetit Kulturor (PDKK), ka përmbyllur garën për dizajn të...më shumë
Konferenca “Planifikim urban për qytetarët”20 dhjetor 2013Sot në Prizren EC Ma Ndryshe organizoi konferencën vjetore të projektit “Qyteti Gjithëpërfshirës – planifikim me pjesëmarrje për zhvillim të qëndrueshëm...më shumë
Aksion kundër bllokimit të trotuareve13 dhjetor 2013EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me të rinjtë e shkollave të mesme të Prizrenit ka zhvilluar një aksion kundër bllokimit të trotuareve para shkollave. më shumë
Konferenca “Rritja e pjesëmarrjes qytetare në vendimmarrjen komunale” 13 dhjetor 2013Në konferencën “Rritja e pjesëmarrjes qytetare në vendimmarrjen komunale” të organizuar sot nga UNDP, u lansua video dokumentari “Prizren: Pyt...?”. Video dokumentari paraqet...më shumë
Personat me nevoja të veçanta dhe hartëzimi i pengesave08 dhjetor 2013Sot në Prizren është realizuar ecja e personave me nevoja të veçanta për identifikimin e pengesave fizike, duke filluar nga rrethrrotullimi në lagjen Bazhdarhane (afër memorialit...më shumë
HAJDE n'Prizren e n'Mitrovicë08 dhjetor 2013Në kuadër të Projektit të përbashkët të BE/KE për Përkrahje dhe Promovimin e Diversitetit Kulturor në Kosovë, më 7-8 dhjetor 2013, u organizuan dy vizita...më shumë