Lajmet

Komuna e Prizrenit merr parasysh rekomandimet e EC-it për ndarjen e subvencioneve19 qershor 2018Të gjeturat dhe rekomandimet e EC-it janë vlerësuar si të arsyeshme nga Komuna e Prizrenit dhe me këtë rast është...më shumë
Standardet minimale për procesin e konsultimit publik në nivel lokal14 qershor 2018EC Ma Ndryshe ka organizuar tryezën e diskutimit “Standardet minimale për procesin e konsultimit publik në nivel lokal” mes përfaqësuesëve të...më shumë
Banorët e rrugës "Marin Barleti" adresojnë sfidat e lagjes13 qershor 2018Në fillim të kësaj jave është mbajtur punëtoria dy ditore në kuadër të aktiviteteve të projektit të “Revitalizimit dhe integrimit socio-ekonomik të...më shumë
Të rinjtë po mësojnë për aktivizmin në komunitet09 qershor 2018EC Ma Ndryshe sot ka filluar ciklin e parë të shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në komunitet në kuadër të projektit ‘AktRural’. më shumë
Prizreni, "qytet muze" pa muze08 qershor 2018EC Ma Ndryshe ka publikuar hulumtimin “Prizreni, ‘qytet muze’ pa muze”, në kuadër të së cilit ështe pasqyruar gjendja ekzistuese...më shumë
Komuna e Prizrenit ta rishikojë dhe përmirësojë procesin e ndarjes së subvencioneve për kulturë e rini 30 maj 2018Komuna e Prizrenit më datë 16 maj 2018 në ueb faqen e saj zyrtare ka publikuar njoftimin me titull “DKRS ndanë subvencione për kulturë dhe sport”, me ç’rast ka...më shumë
EC Ma Ndryshe dhe QRTK Prizren fillojnë hartimin e projektit të rigjenerimit urban të rrugës “Marin Barleti”29 maj 2018Më 28 maj 2018, në ambientet e ndërtesës së Kuvendit të vjetër (Beledijes) është nënshkruar Letra e Marrëveshjes për hartimin e projektit të...më shumë
Vlerat e ndërtesave konstatohen nga autoritetet e trashëgimisë kulturore16 maj 2018Komuna e Prizrenit në sqarimin e bërë më datë 15.05.2018 lidhur me rrënimin e shtëpive të vjetra me...më shumë