Lajmet

Lumbardhi, hapësirë publike për të gjithë28 korrik 2018Sot është finalizuar iniciativa ‘’Lumbardhi, hapësirë publike për të gjithë’’ e konceptuar nga pjesëmarrësit e Shkollës së Aktivizmit...më shumë
URGJENT! Të parandalohet rrënimi i ndërtesës në rr. "Bajrakli" në Prizren26 korrik 2018Sot në terren është vërejtur që kulmi i ndërtesës që gjendet në rrugën "Bajrakli" ka filluar të shembet.më shumë
Drunj të pastër!23 korrik 2018Sot është realizuar performanca publike “Drunj të pastër” e cila shërben si një thirrje e radhës për ruajtjen ambientit në qytetin e Prizrenit.më shumë
Një vizion për Kampusin e Universitetit të Prishtinës12 korrik 2018Raporti i vizionimit “Kampusi i Universitetit të Prishtinës, hapësirë publike e sigurtë dhe e përshtatshme për të gjithë” trajton hapësirën e kampusit...më shumë
Qytetarët e Gjakovës kërkojnë korsi për biçikleta06 korrik 2018Qytetarët dhe çiklistët e Gjakovës bashkë me EC-in kanë realizuar punëtorinë “Korsi për biçikleta”. më shumë
Komuna e Prizrenit jep leje për rrënimin e ndërtesës së trashëgimisë05 korrik 2018Ndërtesa që i takonte fillimit të shekullit XX, e ndërtuar me teknikë tradicionale të ndërtimit në rrugën "Adem Jashari" (nr. i ngastrës 804-0) në Prizren,...më shumë
Shenjëzimi dhe reklamimi kaotik në Qendrën Historike të Prizrenit29 qershor 2018EC Ma Ndryshe sot ka organizuar performancën publike “Shenjëzimi dhe reklamimi kaotik në Qendrën Historike të Prizrenit”.më shumë
Evidentohen tejkalime të reja në rindërtimin e Teqesë në Marash20 qershor 2018Punimet për rindërtimin e Teqesë, të cilat janë duke u zhvilluar brenda kompleksit të mbrojtur të Marashit, nuk janë duke iu...më shumë