Lajmet

Sektori i Ndërtimeve në Kosovë10 janar 2019EC Ma Ndryshe ka realizuar një analizë të titulluar “Sektori i Nërtimeve në Kosovë”. Në këtë analizë jipet një pasqyrë e situatës së...më shumë
Institucionet e nivelit lokal dhe qendror t’i unifikojnë veprimet për zbatim të ligjit dhe rend urbanistik në Prizren26 dhjetor 2018Institucionet e nivelit lokal dhe qendror të qeverisjes ende nuk i kanë unifikuar veprimet ndërmjet vete për vendosjen e rregullit dhe ligjit në aspektin...më shumë
EC vazhdon me sesionin e prezantimeve në shkollat e mesme të Kosovës24 dhjetor 2018EC ka vazhduar të mbajë sesionet e prezantimeve në shkollat e mesme të Kosovës, pjesë e...më shumë
Marrëveshje e re bashkëpunimi për mbrojtjen dhe promovimin e trashëgimisë kulturore19 dhjetor 2018Drejtori ynë i financave Admir Istrefi, sot në emër të EC Ma Ndryshe ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit me UNDP Kosovo për...më shumë
Realizohet iniciativa “Zbute dimrin pak”17 dhjetor 2018Është realizuar iniciativa “Zbute dimrin pak” e cila si propozim ka dalur nga Leonita Krasniqi, nxënëse e Shkollës së Aktivizmit. më shumë
EC ndan përvojën me maturantët e Gjimnazit "Loyola"14 dhjetor 2018EC me ftesë të Gjimnazit "Loyola" sot ka realizuar një sesion informues për nxënësit e kësaj shkolle,më shumë
EC dhuron kontejner dhe ulëse për shkollën "Ibrahim Fehmiu" në Prizren08 dhjetor 2018Pas shprehjes së shqetësimit nga nxënësit e shkollës "Ibrahim Fehmiu" për mungesën e shportave të mbeturinave në kopshtin e smë shumë
Vazhdon moskoordinimi institucional për Qendrën Historike të Prizrenit07 dhjetor 2018Aktivitetet në Qendrën Historike të Prizrenit po vazhdojnë të ndodhin pa koordinim të institucioneve përgjegjëse lokale dhe qendrore.më shumë