Lajmet

Kultura dhe Planifikimi Urban27 mars 2014E enjte, më datë: 27.03.2014 u mbajt fokus grupi me komunitetin e kulturës "Kultura dhe planifikimi urban në Prizren". Temat për të cilat u diskutua në këtë takim ishin:më shumë
Viktimat dhe Sistemi i Drejtësisë26 mars 2014Sot më 26 mars 2014 u mbajt punëtoria për edukimin e publikut të organizuar nga Kampanja “Drejtësia dhe Qytetarët” në bashkëpunim me EC Ma Ndryshe...më shumë
Komuna e Prizrenit e mbuluar nga borxhet25 mars 2014Në kuadër të projektit të monitorimit të transparencës së ekzekutivit komunal të Prizrenit, EC Ma Ndryshe gjatë muajit mars ka analizuar pasqyrat financiare të...më shumë
Konsultim publik për Partneritetin për Qeverisje të Hapur në Komunën e Prizrenit18 mars 2014Më 18 mars 2014, Lëvizja FOL me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe në bashkëpunim me UNDP dhe EC Ma Ndryshe kanë organizuar konsultimin...më shumë
Zyrtarizohet bashkëpunimi për urbanizmin e Prishtinës18 mars 2014Sot me 18 mars 2014, Ian Cliff, Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Shpend Ahmeti, Kryetar i Komunës së Prishtinës dhe Hajrulla Çeku...më shumë
Mamusha tani me Këshill për Veprim Rinor Lokal17 mars 2014EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Transparenca online e Komunës së Prizrenit, Mamushës dhe Prishtinës” ka marrë pjesë në mbledhjen e rradhës të...më shumë
Hapet ekspozita "A Balkan Tale" në Mamushë12 mars 2014Sot në Qendrën e Kulturës në Mamushë, EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me Komunën e Mamushës kanë hapur ekspozitën “A Balkan Tale”. Ekspozita në...më shumë
Personat me nevoja të veçanta dhe planifikimi urban11 mars 2014Më 11.03.2014 (e martë) duke filluar që nga ora 14:00, në Handikos-Prizren u mbajt fokus grupi me persona me nevoja të veçanta.Diskutimet e këtij fokus grupi kryesisht u drejtuan...më shumë