Lajmet

Trotuaret të jenë në shërbim të gjitha kategorive të shoqërisë 24 nëntor 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me OPDMK të enjten kanë realizuar performancën publike “Kërkojmë trotuare për të gjithë”, përmes të cilit aktivitet...më shumë
Transporti Urban në Prizren tashmë ka materiale informuese12 nëntor 2016Në kuadër të krijimit të Platformës për Transportin Urban në Prizren, EC Ma Ndryshe ka dizajnuar materialet grafike informuese përkatësisht hartat e linjave urbane, orarin e...më shumë
Hapësira publike për të gjithë25 tetor 2016 EC dhe OPMDK mbajtën punëtorinë e radhës me temën "Hapësira publike për të gjithë", pjesë e projektit "Prizreni, qytet pa pengesa". Kjo punëtori është...më shumë
Vizioni për lagjen Jeta e Re21 tetor 2016Punëtoria e vizionimit "Vizioni për lagjen Jeta e Re" është zhvilluar në kuadër të projektit "Qyteti Gjithëpërfshirës", i cili tenton t'i artikulojë nevojat e...më shumë
Kërkojmë shtigje për komunitetin e çiklistëve në Prizren30 shtator 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me komunitetin e çiklistëve të premten ka realizuar performancën “Kërkojmë shtigje për çiklistët”, përmes të...më shumë
Numri i gjashtë i buletinit "Gjykatë e Hapur"29 shtator 2016Gjykata Themelore e Prizrenit ka publikuar numrin e gjashtë të buletinit informativ "Gjykatë e Hapur", i cili mbulon periudhën Qershor- Gusht 2016. Buletini është një dritare e...më shumë
Për 7 muaj, evidentohen 8 shkelje ligjore nga ­Kuvendet e Komunave të mëdha të Kosovës 31 gusht 2016Kuvendet e Komunave të mëdha të Kosovës në shtatë muajt e vitit 2016 në tetë raste kanë marrë vendime që nuk janë në përputhje me legjislacionin...më shumë
Komuna e Prizrenit nuk e ka zbatuar rekomandimin e Auditorit për lejet e ndërtimit26 gusht 2016Komuna e Prizrenit nuk ka arritur që të vendos kontrolle efektive dhe monitorim të duhur gjatë trajtimit të rasteve të ndërtimit dhe rekomandimi i dhënë nga Zyra e Auditorit...më shumë