Lajmet

Komuna e Prizrenit tenderon teleferikun krye në vete21 korrik 2017Organet kompetente të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve kanë refuzuar projektin ideor të paraqitur nga Komuna e Prizrenit për ndërtimin e infrastrukturës...më shumë
Komuniteti nisë realizimin e vizionit për parkun e fshatit Piranë11 korrik 2017Banorët e Piranës kanë nisur realizimin e vizionit për parkun e fshatit, nën udhëheqjen e këshillit dhe kryetarit të fshatit Z. Skender Elshani. EC ka përkrahur banorët...më shumë
Prezantohet vizioni për Kejin në shërbim të komunitetit28 qershor 2017Vizioni për rregullimin e hapësirës publike përgjatë lumit (Kej) në Prizren është prezantuar të martën mbrëma para banorëve të kësaj lagjeje dhe...më shumë
Katër vjet pas miratimit të Ligjit, Kosova ende pa Harta Zonale20 qershor 2017Afër katër vite pas hyrjes në fuqi të Ligjit për Planifikim Hapësinor, autoritetet qendrore dhe ato lokale të planifikimit ende nuk kanë arritur që të përmbyllin...më shumë
Monumenti i mbrojtur në prag të shkatërrimit të tërësishëm 08 maj 2017Veprimet shkatërruese ndaj monumentit të mbrojtur në kuadër të kompleksit të Kishës Katolike në Prizren po vazhdojnë.më shumë
Urbanizmi i Prizrenit me përqindje të ulët të hyrave vetjake në vitin 201603 maj 2017Drejtoria e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor në Komunën e Prizrenit ka realizuar përqindje të ulët të hyrave vetjake gjatë vitit 2016. më shumë
Mobilizim i gjerë për Prizrenin e qasshëm për të gjithë 25 prill 2017EC Ma Ndryshe në partneritet me Organizatën e Personave me Distrofi Muskulare në Kosovë, të martën kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit me institucionet dhe...më shumë
Gjakova dhe Prishtina prijnë në transparencë19 prill 2017Në konferencën e mbajtur në Prizren, të mërkurën, EC Ma Ndryshe ka publikuar Indeksin e Reformës së Transparencës Komunale, në kuadër të cilit janë ...më shumë