Lajmet

Organet komunale të Ferizajt shkelin parimet e transparencës 23 shtator 2015Takimi i radhës i Komitetit për Politikë dhe Financa si dhe seanca e Kuvendit të Komunës të Ferizajt gjatë kësaj jave janë thirrur në kundërshtim me dispozitat...më shumë
Hartimi i rregullores komunale për pjesëmarrjen publike në planifikim urban16 shtator 2015Në bashkorganizim të Kuvendit të Komunës së Prizrenit dhe OJQ EC Ma Ndryshe, dje u mbajt takimi i parë i Grupit Punues për hartimin e rregullores komunale...më shumë
Rekrutimi i paharmonizuar i drejtorëve të shkollave në Komunat e Kosovës15 shtator 2015Konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave i shpallur nga Zyra e Personelit të Komunës së Prizrenit, që ...më shumë
Publikohet raporti “Zhdukja e gjurmëve – Qendrat historike të Kosovës”08 shtator 2015EC Ma Ndryshe të hënën ka publikuar raportin hulumtues “Zhdukja e gjurmëve – Qendrat historike të Kosovës”...më shumë
Institucionet pa asnjë veprim ligjor tri javë pas rrënimit të Hanit dhe Shtëpisë së familjes Mullafazliu29 gusht 2015Tri javë pas rrënimit të Hanit dhe Shtëpisë së familjes Mullafazliu në Prizren - të cilat në Ligjin për Qendrën Historike të Prizrenit, te shtojca mbi...më shumë
Banorët e ‘Betejës së Pashtrikut’ vazhdojnë të kenë problemin e ujit21 gusht 2015Banorët e rrugës “Beteja e Pashtrikut” në lagjen e Transitit në Prizren, të cilët prej vitesh përballen me mungesë të ujit të pijshëm në...më shumë
Institucionet publike duhet të ndalin frikësimin e sinjalizuesve21 gusht 2015Përmes kësaj letre shprehim shqetësimin tonë të thellë me mënyrën e trajtimit të sinjalizuesve nga institucionet publike në Kosovë, që...më shumë
Me art publik kundër degradimit të Prizrenit11 gusht 2015Kanë përfunduar punimet në dy intervenimet artistike, pjesë të projekit të EC Ma Ndryshe "Aktivizmi kulturor dhe urban në Prizren", që...më shumë