Lajmet

Korniza ligjore dhe politike për mbrojtjen e mjedisit në Kosovë18 prill 2019Në ditën vijuese e trajnimit studentët patën rastin të dëgjojnë prezantimin me temën \"Korniza ligjore dhe politike për mbrojtjen e mjedisit në Kosovë\" nga Vjosa...më shumë
Prezantimi i projektit të rigjenerimit urban të rr. Marin Barleti17 prill 2019Sot, në DokuKino në Prizren është bërë prezantimi final mes donatorëve dhe partnerëve të projektit...më shumë
Trajnohen mësimëdhënësit e shkollës Luciano Motroni17 prill 2019Një grup mësuesish që ligjërojnë lëndët e shkencave natyrore ishin pjesë e trajnimit të udhëhequr nga Ismet Potera. Në këtë trajnim mësuesit u...më shumë
Punëtoria vizionuese për hapësirën publike të shkollës “Luciano Motroni”12 prill 2019EC Ma Ndryshe ka organizuar punëtorinë vizionuese për hapësirën publike të shkollës “Luciano Motroni”. më shumë
Rrënimi i shtëpive me vlera të trashëgimisë nuk ka të ndalur në Prizren12 prill 2019Rrënimi i shtëpisë me vlerë historike në rrugën “Aleksandër Fleming” është një tjetër humbje të vlerave të trashëgimisë. më shumë
Ndryshimet ekologjike, ndotësit e ajrit dhe gjendja e biodiversitetit10 prill 2019Dita e dytë e trajnimit me nxënësit e shkollës \"Luciano Motroni\" ka vazduar me temën \"Ndryshimet ekologjike, ndotësit e ajrit dhe gjendja e biodiversitetit\". Në pjesën e...më shumë
Ceremonia përmbyllëse e punëtorive të filigranit në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit”08 prill 2019OJQ EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Filigrani përtej Artizanatit” ka përmbyllur ciklin tetë javor të trajnimeve të filigranit, me...më shumë
Murale në murin e Moronicës në Junik01 prill 2019Në Junik është realizuar iniciativa e radhës e cila si propozim ka dalur nga Dardane Shala nxënëse e Shkollës për aftësimin e të rinjve për aktivizëm në...më shumë