THIRRJE PËR APLIKIM: Gara mjedisore "Mendo Gjelbër"

EC Ma Ndryshe hap thirrjen për garën e katërt të quajtur “Mendo gjelbër”, me të cilën synon të pasqyrojë kontributin e të rinjve për mbrojtjen, parandalimin e degradimit të mjedisit dhe ndryshimeve klimatike.

20.02.2024 [Sq]

Shkarko

THIRJE PËR OFERTË: Paisje elektronike: laptop, tabletë, printerë dhe tabelë të menqur

EC Ma Ndryshe fton kompanitë e interesuara të dorëzojnë ofertat e tyre për: laptop, tabletë, printer dhe tabelë te menqur.

15.01.2024 [Sq]

Shkarko

Rrjetëzimi