Lajmet

Vizioni për lagjen Jeta e Re21 tetor 2016Punëtoria e vizionimit "Vizioni për lagjen Jeta e Re" është zhvilluar në kuadër të projektit "Qyteti Gjithëpërfshirës", i cili tenton t'i artikulojë nevojat e...më shumë
Kërkojmë shtigje për komunitetin e çiklistëve në Prizren30 shtator 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me komunitetin e çiklistëve të premten ka realizuar performancën “Kërkojmë shtigje për çiklistët”, përmes të...më shumë
Numri i gjashtë i buletinit "Gjykatë e Hapur"29 shtator 2016Gjykata Themelore e Prizrenit ka publikuar numrin e gjashtë të buletinit informativ "Gjykatë e Hapur", i cili mbulon periudhën Qershor- Gusht 2016. Buletini është një dritare e...më shumë
Për 7 muaj, evidentohen 8 shkelje ligjore nga ­Kuvendet e Komunave të mëdha të Kosovës 31 gusht 2016Kuvendet e Komunave të mëdha të Kosovës në shtatë muajt e vitit 2016 në tetë raste kanë marrë vendime që nuk janë në përputhje me legjislacionin...më shumë
Komuna e Prizrenit nuk e ka zbatuar rekomandimin e Auditorit për lejet e ndërtimit26 gusht 2016Komuna e Prizrenit nuk ka arritur që të vendos kontrolle efektive dhe monitorim të duhur gjatë trajtimit të rasteve të ndërtimit dhe rekomandimi i dhënë nga Zyra e Auditorit...më shumë
Vazhdon degradimi i trashëgimisë ndërtimore në Prizren13 gusht 2016Rrënimi i shtëpive të vjetra brenda qytetit të Prizrenit ka marrë përmasa shqetësuese. Një tjetër shtëpi që ndodhet brenda radiusit të mbrojtur të...më shumë
Dy muaj pas vdekjes tragjike të Xheneta Gashit, as aktakuzë as dorëheqje06 gusht 2016Dy muaj pas vdekjes tragjike të trevjeçares Xheneta Gashi në rrugën “Marin Barleti” në Prizren, institucionet e pushteteve të ndryshme janë treguar të vakëta...më shumë
Takimi i Kuvendit të Anëtarëve të EC-it26 korrik 2016Më 23 korrik 2016 u mbajt takimi i parë i Kuvendit të Anëtarëve të EC-it për vitin 2016. Gjatë këtij takimi u miratuan këto dokumente: Raporti i Punës janar-qershor...më shumë