Lajmet

Institucionet konfirmojnë barrierat për PAK-të, zotohen për eliminimin e tyre26 janar 2017EC Ma Ndryshe dhe OPDMK të enjten kanë organizuar konferencën “Një qytet pa pengesa”, me ç’rast është diskutuar për barrierat e shumta me të cilat...më shumë
Gjetja arkeologjike në Sheshin e Lidhjes pa masa mbrojtëse kundër ngricave11 janar 2017Gjetja arkeologjike në Sheshin e Lidhjes në Prizren edhe gjatë këtij dimri ka mbetur pa masa mbrojtëse kundër ngricave. Kjo gjetje, ka mbetur e hapur prej...më shumë
Raste simbolike të ndjekjes për ndërtimet pa leje dhe dëmtimin e Trashëgimisë Kulturore30 dhjetor 2016Organet e drejtësisë janë aktivizuar sa i përket shqyrtimit të rasteve që kanë të bëjnë me ndërtime pa leje dhe dëmtimin e Trashëgimisë Kulturore...më shumë
35 rastet e shqyrtuara nga Task Forca mbeten në harresë20 dhjetor 2016Kanë kaluar afër 8 muaj që prej se organet komunale i kanë lëshuar njoftimet lidhur me 35 rastet e shqyrtuara nga Task Forca për Qendrën Historike të Prizrenit, për tejkalimet...më shumë
Më shumë gjelbërim për zonën urbane të Prizrenit 12 dhjetor 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me OPDMK të dielën ka realizuar performancën publike “Hapësira gjelbëruese”, përmes të cilit aktivitet ka sjellë në...më shumë
Parku i qytetit të revitalizohet për rekreacionin e të gjitha kategorive të shoqërisë08 dhjetor 2016EC Ma Ndryshe dhe OPMDK në Prizren kanë publikuar raportin e vizionimit dhe kanë realizuar performancën publike \"Parku i qytetit për të gjithë\". më shumë
Prizreni, një qendër e parkingjeve kaotike 02 dhjetor 2016EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me organizatat tjera të shoqërisë civile ka realizuar performancën publike të titulluar “Shadërvan Parking”, përmes të cilit...më shumë
Komisioni Evropian paraqet shqetësimin për degradimin sistematik të TK-së 30 nëntor 2016Degradimi sistematik i trashëgimisë kulturore, me theks të veçantë në Prizren sikurse edhe vazhdimi i kulturës së pandëshkueshmërisë lidhur me rrënimet...më shumë