Lajmet

Prizreni, "qytet muze" pa muze08 qershor 2018EC Ma Ndryshe ka publikuar hulumtimin “Prizreni, ‘qytet muze’ pa muze”, në kuadër të së cilit ështe pasqyruar gjendja ekzistuese...më shumë
Komuna e Prizrenit ta rishikojë dhe përmirësojë procesin e ndarjes së subvencioneve për kulturë e rini 30 maj 2018Komuna e Prizrenit më datë 16 maj 2018 në ueb faqen e saj zyrtare ka publikuar njoftimin me titull “DKRS ndanë subvencione për kulturë dhe sport”, me ç’rast ka...më shumë
EC Ma Ndryshe dhe QRTK Prizren fillojnë hartimin e projektit të rigjenerimit urban të rrugës “Marin Barleti”29 maj 2018Më 28 maj 2018, në ambientet e ndërtesës së Kuvendit të vjetër (Beledijes) është nënshkruar Letra e Marrëveshjes për hartimin e projektit të...më shumë
Vlerat e ndërtesave konstatohen nga autoritetet e trashëgimisë kulturore16 maj 2018Komuna e Prizrenit në sqarimin e bërë më datë 15.05.2018 lidhur me rrënimin e shtëpive të vjetra me...më shumë
Realizohet një nga iniciativat e Shkollës së Aktivizmit Urban15 maj 2018Pas përfundimit të Modulit 1 të Shkollës së Aktivizmit Urban, EC ka filluar ciklin e realizimit të iniciativave qytetare të...më shumë
Komuna e Prizrenit rrënon ndërtesa të vjetra pa pëlqim të Institucioneve të Trashëgimisë kulturore14 maj 2018Komuna e Prizrenit të hënën ka njoftuar se ka filluar me rrënimin e ndërtesave të vjetra dhe të amortizuara që janë në rrënim e sipër dhe që paraqesin...më shumë
Kampusi i UP-së hapësirë publike e sigurtë dhe e përshtatshme për të gjithë10 maj 2018EC ka realizuar punëtorinë “Kampusi i UP-së hapësirë publike e sigurtë dhe e përshtatshmepër të gjithë” aktivitetmë shumë
EC finalizon modulin e parë të Shkollës së Aktivizmit Urban07 maj 2018EC ka finalizuar modulin e parë të Shkollës së Aktivizmit Urban, pjesë e projektit ‘’Rikthimi i Qytetit’’më shumë