Lajmet

Zebra shumëngjyrëshe, për të shtuar sigurinë në trafik17 nëntor 2018EC Ma Ndryshe, gjatë të enjtes dhe të premtes, ka realizuar performancën publike "Zebra shumëngjyrëshe".më shumë
Kuvendi i Prizrenit miraton Kartën e Qytetin26 tetor 2018Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, në seancën e rregullt të mbajtur të premten, kanë miratuar me shumicë votash Kartën e Qytetit: “E Drejta mbi...më shumë
Adaptimi i parkut Remzi Ademaj për shfrytëzim nga komuniteti22 tetor 2018Kanë përfunduar punimet për realizimin e iniciativës ‘’Adaptimi i parkut Remzi Ademaj për shfrytëzim nga... më shumë
Shtëpia e vjetër në Qendrën Historike të Prizrenit rrënohet me leje institucionale17 tetor 2018Shtëpia me vlera të trashëgimisë kulturore dhe tipare karakteristike të arkitekturës së banimit të qytetit në rrugënmë shumë
"Gërmia" futet në mbrojtje të përkohshme të trashëgimisë kulturore10 tetor 2018Ish shtëpia e mallrave “Gërmia” në Prishtinë, mes tjerash futet në Listën e Trashëgimisë Kulturore nën Mbrojtje të Përkohshme.më shumë
Rrezikohen gjurmët e fundit të historisë dhe trashëgimisë së Prishtinës! 03 tetor 2018Ish shtëpia e mallrave “Gërmia” është njëra nga ndërtesat më ikonike të modernizmit në qytetin e Prishtinës dhe pjesë e kujtesës kolektive të...më shumë
Prizreni, një qytet i të drejtave të njeriut01 tetor 2018EC ka mbajtur konferencën përmbyllëse të projektit “Rikthimi i qytetit - E Drejta mbi Qytetin për grupet e nënpërfaqësuara të ...më shumë