Lajmet

Zyrtarizohet bashkëpunimi për urbanizmin e Prishtinës18 mars 2014Sot me 18 mars 2014, Ian Cliff, Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Shpend Ahmeti, Kryetar i Komunës së Prishtinës dhe Hajrulla Çeku...më shumë
Mamusha tani me Këshill për Veprim Rinor Lokal17 mars 2014EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Transparenca online e Komunës së Prizrenit, Mamushës dhe Prishtinës” ka marrë pjesë në mbledhjen e rradhës të...më shumë
Hapet ekspozita "A Balkan Tale" në Mamushë12 mars 2014Sot në Qendrën e Kulturës në Mamushë, EC Ma Ndryshe në bashkëpunim me Komunën e Mamushës kanë hapur ekspozitën “A Balkan Tale”. Ekspozita në...më shumë
Personat me nevoja të veçanta dhe planifikimi urban11 mars 2014Më 11.03.2014 (e martë) duke filluar që nga ora 14:00, në Handikos-Prizren u mbajt fokus grupi me persona me nevoja të veçanta.Diskutimet e këtij fokus grupi kryesisht u drejtuan...më shumë
Të promovohen vlerat tradicionale të Prizrenit07 mars 2014“EC Ma Ndryshe” në kuadër të projektit “Urbanizmi i Prizrenit nën vëzhgim të përhershëm” ka përcjellë nga afër emërimin e drejtorëve...më shumë
Shoqëria civile dhe demokracia lokale: Fyti i tharë dhe veshi i shurdhër05 mars 2014EC Ma Ndryshe sot në Prizren organizoi konferencën “Shoqëria civile dhe demokracia lokale: Fyti i tharë dhe veshi i shurdhër” në kuadër të projektit...më shumë
Të moshuarit të lënë pas dore nga planifikimi urban28 shkurt 2014EC Ma Ndryshe sot në Prizren organizoi konferencën “Shoqëria civile dhe demokracia lokale: Fyti i tharë dhe veshi i shurdhër” në kuadër të projektit “Transparenca...më shumë
Gratë shprehin nevojat e tyre në raport me planifikimin urban21 shkurt 2014Sot, më 21.02.2014 u mbajt fokus grupi i parë i projektit për vitin 2014, me komunitetin e grave. Ky fokus grup filloi që nga ora 11:00, në Sallën e ...më shumë