Lajmet

Debat parlamentar për të kërkuar përgjegjësi për tragjedinë e Prizrenit17 qershor 2016Grupi i organizatave të shoqërisë civile që veprojnë në Prizren kërkon nga deputetët/et e Kuvendit të Kosovës nga Prizreni të...më shumë
Qytetarë nga pjesë të ndryshme të Kosovës nesër në protestën e Prizrenit14 qershor 2016Protesta qytetare për të kërkuar llogari nga institucionet lokale dhe qendrore për vdekjen e tre vjeçares Xheneta Gashi do t’i ketë dy kërkesa: dorëheqjen ...më shumë
EC shkëput komunikimin me institucionet që i mban përgjegjëse për tragjedinë13 qershor 2016Për shkak të tragjedisë së javës së kaluar në Qendrën Historike të Prizrenit, për të cilën institucionet kompetente nuk kanë dhënë ende...më shumë
Moskujdesi ndaj trashëgimisë prodhoi tragjedi06 qershor 2016Bazuar në deklarimet e zyrtarëve të Policisë rajonale të Prizrenit, nga shembja e një shtëpie të vjetër në Qendrën Historike të Prizrenit, të...më shumë
U shënua Java e Distrofisë Muskulare 04 qershor 2016Me qëllim të sjelljes së sfidave të personave me distrofi muskulare në vëmendjen e shoqërisë në tërësi dhe institucioneve të shtetit në veçanti...më shumë
Banorët e Bazhdarhanes kërkojnë furnizim të rregullt me ujë30 maj 2016Banorët e një pjese të lagjes Bazhdarhane kanë shprehur pakënaqësinë e tyre në lidhje me furnizimin jo të rregullt me ujë të pijes duke protestuar në...më shumë
Nxënësit e Prizrenit informohen mbi shqetësimet e PNV28 maj 2016EC Ma Ndryshe dhe Organizata e Personave me Distrofi Muskulare të Kosovës kanë përfunduar serinë e 12 ligjëratave në shkollat e mesme të Prizrenit, për të informuar...më shumë
Koha e fundit që Qeveria e Kosovës të intervenoj në Qendrën Historike të Prizrenit06 maj 2016Rrënimi i objekteve të vjetra, që gëzojnë mbrojtje në bazë të legjislacionit në fuqi, nuk po ka të ndalur në Qendrën Historike të Prizrenit. Rasti i...më shumë