Lajmet

Komuna e Prizrenit me bilanc negativ në zbatimin e rekomandimeve08 maj 2014Gjatë vitit 2013 dhe në katër muajt e parë të 2014-ës në kuadër të monitorimit të transparencës së Qeverisë Komunale të Prizrenit, EC Ma Ndryshe ka...më shumë
Gjykata dhe Qytetarët07 maj 2014Sot me datë 7 maj 2014, EC Ma Ndryshe, në kuadër të projektit “Lidhja e komunitetit me shërbyesit e drejtësisë” , mbajti debatin “Gjykata dhe qytetarët “në...më shumë
Dokumentari “Silent Balkans” fiton çmimin Focal International02 maj 2014Shpallet fitues i çmimit FOCAL International filmi dokumentar “SILENT BALKANS” i cili ështe produkt i prodhuar nga Anemon në kuadër të projektit “A Balkan Tale” në...më shumë
Iniciativa Legjislative Qytetare02 maj 2014Më 2 Prill, 2014 Kampanja Drejtësia dhe Qytetarët i dorëzoi Kuvendit të Kosovës iniciativën qytetare e cila ka për qëllim të amandamentoj nenin 69 të Ligjit për...më shumë
Hapat e parë në hartëzimin e ndërtimeve pa leje në Prishtinë 02 maj 2014Si pjesë e projektit “Transparenca online e komunës së Prishtinës”, EC Ma Ndryshe, në muajt e parë të këtij viti, ka hartuar dhe testuar një metodologji për...më shumë
DUPH nuk lëshon leje por DSHP lejon vendosjen e lojërave 29 prill 2014Qytetarët e këtyre lagjeve, pas paraqitjes verbale të ankesave, që ishin publikuar nga EC Ma Ndryshe...më shumë
Vazhdon të dëmtohet demokracia lokale në Prizren25 prill 2014Kryetari i komunës së Prizrenit edhe në mandatin e tij të tretë të qeverisjes vazhdon praktikën e takimeve të mbyllura me drejtorët.më shumë
Rinia dhe Planifikimi Urban në Prizren23 prill 2014Fokus grupi i gjashtë me radhë "Rinia dhe Planifikimi Urban në Prizren" u mbajt më 23.04.2014 (e mërkure), në Sallën e Konferencave në EC Ma Ndryshe.më shumë