Prizreni - Familja ime, Shtëpia ime, Historia ime

20.12.2018 [Sq]

Shkarko

Citizens and Urban Governance in Prizren Region Municipalities

11.12.2018 [Sq]

Shkarko

Public procurement challenges in the Municipality of Prizren

11.12.2018 [Sq]

Shkarko

Harta e barrierave - Malishevë

01.12.2018 [Sq]

Shkarko

Sustainable Development, Planning and Construction Challenges in Kosovo

22.11.2018 [En][Sq]

Shkarko

INCLUSIVE CITIES PUBLIC SPACE INTERVENTIONS

15.11.2018 [Sq]

Shkarko

Construction Sector in Kosovo

10.11.2018 [Sq]

Shkarko

Gjakova: Çiklizëm, Publike, Rini

24.09.2018 [Sq]

Shkarko

Karta e Qytetit

05.09.2018 [Sq]

Shkarko

Shenjëzimi dhe reklamimi kaotik në Qendrën Historike të Prizrenit

29.06.2018 [Sq]

Shkarko

Kampusi i Universitetit të Prishtinës

25.06.2018 [Sq]

Shkarko

Prizren a "museum city" without museums?

04.06.2018 [Sq]

Shkarko

Safe and welcoming public spaces for women and girls

30.05.2018 [Sq]

Shkarko

The draft law on the treatment of illegal constructions

07.05.2018 [Sq]

Shkarko

Toaletet publike

06.03.2018 [Sq]

Shkarko

Transporti publik i qasshëm për të gjithë

06.02.2018 [Sq]

Shkarko

Challenges of public space management in Prizren

30.01.2018 [Sq]

Shkarko

Public Spaces in Prizren

19.01.2018 [Sq]

Shkarko

Visioning of the Park in Mushnikovë

15.01.2018 [Sq]

Shkarko

The square "7 Korriku"

12.01.2018 [Sq]

Shkarko

Rrjetëzimi