Lajmet

Nxënësit e Prizrenit informohen mbi shqetësimet e PNV28 maj 2016EC Ma Ndryshe dhe Organizata e Personave me Distrofi Muskulare të Kosovës kanë përfunduar serinë e 12 ligjëratave në shkollat e mesme të Prizrenit, për të informuar...më shumë
Koha e fundit që Qeveria e Kosovës të intervenoj në Qendrën Historike të Prizrenit06 maj 2016Rrënimi i objekteve të vjetra, që gëzojnë mbrojtje në bazë të legjislacionit në fuqi, nuk po ka të ndalur në Qendrën Historike të Prizrenit. Rasti i...më shumë
35 rastet e Task Forcës: Blerje kohe dhe ikje nga përgjegjësia22 prill 2016Inspektorati i Komunës së Prizrenit në fillim të kësaj jave ka paralajmëruar dërgimin e njoftimeve te pronarët e objekteve të banimit dhe ato afariste për evitimin e...më shumë
Publikohet Indeksi i Reformës së Transparencës Komunale 21 prill 2016EC Ma Ndryshe ka publikuar Indeksin e Reformës së Transparencës Komunale, në kuadër të cilit janë pasqyruar rezultatet për 13 grupe indikatorësh relevantë që...më shumë
Tryezë mbi rrugën e Kosovës drejt UNESCO-s12 prill 2016Këtë të enjtë (14 prill) në Prishtinë do të diskutohet për rrugën e Kosovën drejt anëtarësimit në UNESCO. Pas dështimit në konferencën e...më shumë
Institucionet shtetërore ndërtojnë pa leje në qendër të Prizrenit 12 prill 2016Punët ndërtimore në Qendrën Historike të Prizrenit vazhdojnë që të realizohen pa lejen e autoriteteve komunale dhe pa pëlqimet e organeve përgjegjëse për...më shumë
Monumenti që po cenohet nga zjarri të hyjë nën kontrollin e institucionit kompetent09 prill 2016Ndërtesa, që është aset i përfshirë në Listën e Trashëgimisë Kulturore nën Mbrojtje të Përkohshme të MKRS-së, si pjesë e Kompleksit të...më shumë
Nxënësit informohen mbi të drejtat dhe shqetësimet e PNV-ve29 mars 2016EC Ma Ndryshe dhe OPDMK (Organizata e Personave me Distrofi Muskulare të Kosovës) kanë nisur serinë e ligjëratave...më shumë