Tryeza e diskutimit “Degradimi natyror dhe urbanistik i Prizrenit”

EC Ma Ndryshe, në kuadër të projektit "Transparenca online e komunës së Prizrenit", organizoi tryezën e diskutimit “Degradimi natyror dhe urbanistik i Prizrenit” më 2 maj 2013 në Restaurant Marashi (Lagjia Marash) në Prizren. Panelistë të tryezës ishin: Z. Ian Cliff, Ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Z. Ruzhdi Rexha, Nën-kryetar i komunës së Prizrenit, Z. Fisnik Minci, gazetar i Koha Ditore dhe Z. Naim Cahanaj nga Instituti Demokratik i Kosovës. Gjatë tryezës u publikua analiza e rradhës e projektit mbi temën e degradimit natyror dhe urban në Prizren, të cilën mund ta lexoni këtu.   (http://rrok-pz.net/?page=1,11,25)
 

Rrjetëzimi