Publikohet vizionimi i shtegut për çiklistë në Prizren

EC Ma Ndryshe të mërkurën ka publikuar vizionimin “Shtegu për Çiklistë”, përmes të cilit aktivitet është përcjellë porosia vizuale për promovimin e lëvizjes së lirë të personave që përdorin biçikleta nëpër rrugët kryesore të qytetit të Prizrenit.  

 

Hulumtimet e viteve të kaluara, në kuadër të projektit “Qyteti gjithëpërfshirës...”, rregullisht e kanë nxjerrë si shqetësim të qytetarëve mungesën e shtigjeve (korsive) për biçikleta në pjesën urbane. Gjej vizionimin këtu dhe për më shumë lexo komunikatën.

Rrjetëzimi