Prezentimi kulturor i Prizrenit në Sllovaki

Si pjesë e përpjekjeve të diplomacisë publike dhe kulturore të Kosovës, EC Ma Ndryshe prezentoi një program kulturor tre ditor në Sllovaki. Programi ka përfshirë prezentimin mbi ofertën kulturore dhe turistike të qytetit të Prizrenit, trashëgiminë kulturore dhe natyrore si dhe performancën artistike. Qëllimi i kësaj vizite poashtu ishte inicimi i një shkëmbimi të qëndrueshëm kulturor në mes të dy vendeve.
 

Rrjetëzimi