Kryetari Bütüç emëron nënkryetarin e parë dhe drejtorët e ekzekutivit lokal

EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Transparenca online e Komunës së Prizrenit dhe Mamushës” ka marrë pjesë në mbledhjen e parë të kryetarit të komunës së Mamushës, Arif Bütüç me drejtorët komunal që janë emëruar rishtas në këto detyra.

Kryetari i Komunës, Arif Bütüç pas dhënies së betimit ka ndërmarrë hapa për krijimin e ekipit të ri të ekzekutivit komunal. Gjatë kësaj jave ai ka emëruar nënkryetarin e parë dhe gjashtë drejtorët e qeverisë komunale të Mamushës. Për më shumë vizitoni.
      

Rrjetëzimi