Konferenca vjetore e projektit “Transparenca Online e Komunës së Prizrenit”

EC Ma Ndryshe ka organizuar konferencën vjetore të projektit "Transparenca online e komunës së Prizrenit dhe Mamushës", ku panelistë ishin Z. Ian Cliff, ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë dhe Z. Ruzhdi Rexha, nënkryetar i komunës së Prizrenit. Gjatë konferencës është publikuar analiza "Një vit monitorim për më shumë transparencë" që përmbledh punën një vjeçare të organizatës në këtë projekt. Analizën mund ta shkarkoni këtu.
 

Rrjetëzimi